Vloertegels S gravendeel badkamertegels

Voor vloertegels Hoeksewaard  en Drechtsteden bent u bij 123tegels.com aan het juiste adres. Het aanbod badkamertegels bestaat uit tegels waar genoeg grip op zit en geen vocht opneemt. 123Tegels.com heeft de vloertegels hieronder op een rijtje gezet.

De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, materialen en kleuren.

De badkamertegels voor de vloer zijn vaak anders dan voor de muur. Daarom is er een ruime keuze bij 123tegels voor beide. Uiteraard kun je bij ons moeiteloos de vloertegels afstemmen op de badkamertegels voor de wand. Dit zorgt voor een mooi geheel en rust, zelfs wanneer je niet voor dezelfde kleur tegels kiest. Zo kun je een donkere vloer combineren met badkamertegels aan de wand van hetzelfde materiaal, maar in een lichtere kleur.

In het assortiment vloertegels voor badkamers vindt u de stijlen vintage tot minimalistisch. De merken zijn in de div van betonlook , marmerlook, houtlook materialen keramiek tot natuursteen!

Kies uw stijl en uw tegels met een bakkie koffie er bij in de hoeksewaard.en Drechtsteden

Bij 123 tegels vind je een zeer uitgebreide collectie wand- vloer en badkamertegels – voor iedere stijl en ieders budget. Van grote vierkante tegels tot mozaïek, van gezaagde tegels tot reliëftegels. De tegels bepalen grotendeels de sfeer van je badkamer. Bovendien zal je de komende jaren niet snel je badkamer tegels vervangen. Wanneer je badkamertegels gaat kopen, kom je dus voor een belangrijke keuze te staan. Laat je daarom vooraf goed adviseren. Onze specialisten voorzien je graag van advies op maat, afgestemd op jouw budget en smaak.

Onze winkel is gevestigd in mijnsherenland hoeksewaard  en ons magazijn in Bleskensgraaf aan de van Beukelaarweg 33. WIj hebben een regionale focus en ontmoeten je graag.

Bekijk het ruime aanbod badkamertegels in onze showroom

.